De betonblokken die de leuningen op de brug over de Zuidervaart en aan het begin van de Laanweg zijn vervangen door... andere betonblokken.  De leuningen van de brug raakten beschadigd door zwaar materieel dat de bocht te krap maakt of de leuning om een andere reden raakt.

Het hoogheemraadschap plaatste tijdelijk betonblokken ter bescherming tot er een definitieve oplossing is en die lijkt er nu te zijn. De nieuwe, witte blokken beperken door de eigen breedte van ongeveer een halve meter de beschikbare ruimte op de brug. Op één van de blokken is al te zien dat dat voor groter materiaal een uitdaging kan zijn.

"Ik heb een combinatie met een trekker en losse aanhanger en dan lukt het nog wel maar ik zou de bocht niet graag maken met bijvoorbeeld een langere aanhanger of een combinatie met oplegger", zo laat een truckchauffeur die maandagochtend de brug over moest weten.

De brug wordt per 2019 overgedragen van het Hoogheemraadschap naar de gemeente Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2260x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/