Maandagmorgen zijn bij een ernstig ongeval op de Martin Luther Kingweg in Alkmaar twee mensen ernstig gewond geraakt. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk maar getuigen spraken over het "vol gas door rood" rijden door de bestuurder van de Seat die vanaf de Huiswaarderbrug kwam.

De brandweer heeft één van de slachtoffers uit het voertuig moeten bevrijden en ook met een traumahelikopter ingevlogen trauma-arts verleende ter plaatse assistentie. Beide gewonden, een man en een vrouw, zijn met onbekend maar ernstig letsel en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

In verband met de hulpverlening en het onderzoek door de dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is de Martin Luther Kingweg in de richting van Alkmaar afgesloten.
Pin It
Bekeken: 5778x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/