Alkmaar Centraal


De Veiligheidsregio NHN spreekt van een drukke jaarwisseling. Er zijn meerdere gewonden gevallen door vuurwerk en er is 147 keer uitgerukt voor branden, waarvan drie woningbranden en twee maal agressie tegen brandweermensen.

Over het algemeen was het echter een gezellige jaarwisseling in de regio. Tussen 00:00 uur en 02:00 uur was er, zoals verwacht, een piek van incidenten. Tussen 00:00 uur en 04:00 uur waren er 70 kleine brandjes door de hele regio.

In Heerhugowaard kwam vuurwerk in een auto terecht dat vervolgens op schoot ontplofte en werd vuurwerk bij een huis naar binnen gegooid. Op het dak van een voormalig schoolgebouw in de Rijp ontstond aan het begin van de avond brand op het dak. De brand was snel onder controle. In Alkmaar werd de brandweer bekogeld met vuurwerk en liep een brandweerman klappen op. Tegen ons ambulancepersoneel is geen agressie gemeld.

De brandweer in Noord-Holland Noord kreeg van Oudejaarsdag tot Nieuwjaarsochtend 8.00 uur te maken met 144 kleine branden, waaronder auto- en containerbranden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl