Schaakliefhebbers opgelet: op dinsdag 8 januari komt de beste schaker van Nederland naar Alkmaar. In Theater De Vest kunnen schaakliefhebbers de nummer vijf op de wereldranglijst Anish Giri ontmoeten en zelfs tegenover hem plaatsnemen voor een partijtje schaak.

Ook grootmeester Jorden van Foreest, schaakexpert Hans Böhm en Tata Steel Chess-toernooidirecteur Jeroen van den Berg zijn van de partij en laten zich tijdens de Meet & Greet graag uitdagen voor een schaaksessie.

Giri bereidt zich momenteel voor op de 81e editie van het Tata Steel Chess Tournament dat van 11 tot en met 27 januari in Wijk aan Zee gehouden wordt. Van Foreest debuteert dit jaar bij de Tata Steel Masters. De vijfde ronde van de Tata Steel Masters wordt op 16 januari in Theater de Vest gespeeld.

De Meet & Greet op 8 januari in Theater De Vest is voor iedereen vrij toegankelijk en vindt plaats van 10.30 uur tot 12.30 uur. (Foto: Tata Steel)
Pin It
Bekeken: 2476x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/