Het 150-jaar oude Alkmaarse bedrijf Ypma Piano's is overgenomen door de Belgische branchegenoot Piano's Maene. Het bedrijf gaat verder onder de naam Maene-Ypma Piano's, maar blijft wel gevestigd in de Alkmaarse Robijnstraat. Zo schrijft mediapartner NH Nieuws.

Door de overname wordt Maene exclusief importeur van de instrumenten van Steinway & Sons voor België en Nederland. Zowel Ypma als Maene is hofleverancier en hebben samen meer dan 230 jaar ervaring in de pianosector. De familiebedrijven zijn in totaal goed voor een omzet van meer dan 17 miljoen euro.

Ypma is met 25 werknemers het grootste pianobedrijf van Nederland en levert diensten aan concertzalen en muziekinstellingen voor het stemmen en onderhouden van piano’s en vleugels. Ook het aan Ypma gelieerde Steinway Center Nederland komt in Belgische handen. Voor zover bekend blijven alle banen behouden.
Pin It
Bekeken: 2247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/