Alkmaar Centraal


Dinsdag 29 januari wordt organiseert de Creatieve Universiteit Alkmaar een workshop 'Klinkende Munt'. Tijdens de workshop leggen Miranda Goudsblom en Mirella Doss uit wat een goed plan van aanpak is bij een idee waar geld voor nodig is. Ze leren hoe de keus te maken tussen investeerders of fondsen en subsidies en wat daar dan bij komt kijken.

Miranda is al jaren succesvol fondsenwerver bij Bibliotheek Kennemerwaard en heeft daardoor veel ervaring met het aanvragen van geld bij lokale en nationale fondsen. Mirella Doss, eigenaar van DOSS Event Support, heeft aan het roer gestaan van verschillende grote, sociale projecten binnen Alkmaar, zoals Klim naar de Hemel, Kaeskoppenstad en Victorie!. Zij zal Miranda bijstaan met praktische voorbeelden voor het aanvragen van subsidies voor culturele projecten.

Iedereen is welkom bij de workshop, welke plaatsvindt in Bibliotheek Kennemerwaard. De dag duurt van 09:00 tot 12:30 uur en kost 48,40 euro per persoon. Tickets en info zijn te vinden op creatieveuniversiteitalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl