Vrijdag 8 en zaterdag 9 februari wordt het Waagplein in Alkmaar verlicht door prachtige vuurinstallaties tijdens het nieuwe evenement 'Fonkelstad'. Van vuurlotussen op de grachten tot vuurbomen langs het plein; het plein wordt omgetoverd tot een magisch winterparadijs.

Echte vuurmeesters zullen het Waagplein verlichten met hun kunstwerken en op het plein staat een grote tent waarin ambachtelijk, bourgondisch eten en warme chocomelk en glühwein verkrijgbaar zijn. Singer-songwriters zorgen voor muziek in de tent en er staat een oude boekenkast met bordspelletjes.

Fonkelstad is toegankelijk voor alle leeftijden, want terwijl de jongste Alkmaarders kunnen broodjes roosteren bij het kampvuur, terwijl de oudere inwoners van een winters biertje genieten.

Het vurige evenement begint op beide dagen om 17:00 uur. Fonkelstad is een initiatief van vereniging Alkmaars Bolwerk.
Pin It
Bekeken: 3601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/