Alkmaar Centraal


Vrijdag 18 januari vindt in TAQA Theater De Vest het kick-off feest van het nieuwe Alkmaarse jongerenplatform Young Belegen plaats. Het feest is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud die woonachtig zijn in de gemeente Alkmaar.

Bij het feest worden de kersverse leden van Young Belegen en het nieuwe logo gepresenteerd. Tussen het feestje door zijn er ook leuke activiteiten, waaronder een workshop van Straatgeluid. De avond wordt afgesloten met een optreden van DJ Jose. Tim Senders, bekend van Streetlab, presenteert de hele boel.

Young Belegen zal bestaan uit maximaal zeventien Alkmaarse jongeren die samen een een soort 'adviesraad' gaan vormen en het college gaan adviseren over zaken die met jongeren te maken hebben. Het jongerenplatform legt contact met andere jongeren uit Alkmaar en brengt met prikkelende discussies belangrijke onderwerpen onder de aandacht bij het gemeentebestuur.

Aanmelden voor het kick-off feest en voor de adviesraad kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. De avond in De Vest duurt van 19:00 tot 21:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl