Zondag 13 januari gaat IVN-gids Jos Bos een winterse wandeling maken door het duingebied rond de Schaapskooi in Bergen. Je zou het misschien niet zeggen, maar in de winterperiode is er veel te zien in de natuur, zeker als het warmer is dan normaal en Bos zal dat laten zien. Je gaat op zoek naar diersporen, vogels, paddenstoelen, bomen, struiken, bessen en mossen. De tocht is geschikt voor jong en oud.

De start van de wandeling is om 10:15 uur bij de parkeerplaats Uilenvangerweg aan de Zeeweg. Het einde is rond 12:00 uur bij de nabijgelegen Schaapskooi, waar de bezoekersruimte van het IVN dan geopend is voor een versnapering of een toiletbezoek.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro per persoon, kinderen mogen gratis mee. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (er is een kaartautomaat bij de parkeerplaats).
Pin It
Bekeken: 2148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/