Maandag begint Noordwest Ziekenhuis met een proef om patiënten vlot te vervoeren tussen de locaties Alkmaar en Den Helder. Om patiënten veilig en snel te vervoeren is het ziekenhuis een samenwerkingsverband aangegaan met de ambulancedienst van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (RAV), zo schrijft NHD. Zo hoeft het ziekenhuis, en patiënt, niet al te lang te wachten tot er een ambulance beschikbaar is om de patiënt te vervoeren.

De patiënten worden in de ambulance begeleid door vakkundige verpleegkundigen van het NWZ. Deze verpleegkundigen hebben voor deze nieuwe dienst een speciale ambulancetraining gevolgd. RAV levert de ambulancewagen en -chauffeur en zal naar verwachting drie keer per dag een rit maken tussen de twee locaties. Over een half jaar bekijkt het ziekenhuis of de proef succesvol is.
Pin It
Bekeken: 2238x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/