Alkmaar Centraal


Zondag 3 februari wordt in TAQA Theater De Vest in Alkmaar de familiemusical De Kleine Zeemeermin gespeeld. Het verhaal gaat over de Kleine Zeemeermin die heel diep in de oceaan woont, samen met haar vader Koning Triton.

Op een dag, bij een hevige storm, redt het zeeprinsesje een mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. De gemene tovenares Fien heeft alles gezien in haar magische bol en samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje... Het is dan nog maar de vraag of de Kleine Zeemeermin de knappe prins ooit nog zou kunnen zien.

Kinderen die de voorstelling bezoeken kunnen deelnemen aan de betoverende sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kan er nog even lekker gedanst worden bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater.

De voorstelling begint om 14:30 uur. Kaarten kosten 18,50 per stuk en zijn te bestellen op theaterdevest.nl. Het theater is gevestigd aan Canadaplein 2. (foto: Wim Lanser)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl