In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijfsauto van het Waardse bedrijf WFL Elektro. Het incident vond plaats in de Jan Willem Frisostraat in Alkmaar, waar de bus geparkeerd stond. Een zijraam is stukgeslagen en de laadruimte is overhoop gehaald.

Er zijn verschillende spullen meegenomen. Tot nu toe worden een boormachine, schroefmachine en freesmachine - allemaal van het merk Makita - gemist. Ook een Starmix stofzuiger is ontvreemd.

Het bedrijf is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben of mogelijk meer weten over de diefstal. Zij kunnen contact opnemen met WFL Elektro via 06-42110684 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle tips zijn van harte welkom, omdat het gestolen gereedschap hard nodig is om het werk te kunnen uitvoeren. (foto: Facebook WFL Elektro)
Pin It
Bekeken: 2329x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/