Alkmaar Centraal


In maart start weer een nieuwe cursus Moverz voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar met sportieve ambities. In acht bijeenkomsten ontdekken ze hun sportieve en organisatorische talenten om andere jongeren te motiveren, inspireren en te betrekken bij sportieve activiteiten.

Met een certificaat op zak mogen de cursisten zich Moverz noemen en kunnen zij straks -als bijbaan- op eigen kracht de stad, wijk of (sportclub) in beweging brengen. Moverz leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het sportieve karakter van de gemeente.

De cursus bestaat uit praktijk- en theorieonderdelen. De Gemeente Alkmaar zorgt ervoor dat deze cursus gratis is. De eerstvolgende cursus start op 18 maart om 19:00 uur bij Sportcomplex De Meent/Bauerfeind.

Kijk voor meer informatie en het volledige overzicht van de cursus op moverzalkmaar.nl. Bellen of mailen kan ook met Pascale de Hoogh (Projectcoördinator Moverz) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 11 14 97 28.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl