Donderdag 31 januari organiseert Alkmaar Energie een lezing van Casper Tigchelaar, senior onderzoeker bij ECN part of TNO, over de consequenties van het klimaatakkoord voor woningeigenaren. Tigchelaar is helemaal thuis is in de wereld van energiebeleid, verduurzaming van woningen en een aardgasvrij Nederland én wat daarvoor moet gebeuren.

Tijdens de lezing bespreekt Tigchelaar hoe de overheid de enorme transitie rond een aardgasvrij Nederland kan aanpakken en wat dit betekent voor woningeigenaren. De hoofdlijnen van het verhaal en de consequenties worden behandeld, bijvoorbeeld waar een woning aan moet voldoen, hoeveel het kost om huizen van het gas te halen en wie dat betalen moet.

De lezing duurt van 19:30 tot 21:30 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Sociëteit is te vinden aan Luttik Oudorp 78.
Bekeken: 2064x