Bewoners van de Nieuwpoortslaan zien het niet zitten dat hun straat voor de helft wordt ingericht met parkeermeters. Ze willen graag dat de hele straat voorzien wordt van parkeermeters en niet alleen de noordelijke helft, zoals de gemeente dit in de planning heeft staan. De bewoners voorzien een verschuiving van de parkeerdruk en vrezen overlast.

Sinds de herinrichting van de straat zijn er al veel openbare parkeerplekken verdwenen. In de straat kan nu nog gratis geparkeerd worden. Het noordelijke gedeelte van de straat, tot aan het Supporterslaantje, krijgt straks parkeermeters en deze bewoners krijgen parkeervergunningen. Bewoners van het zuidelijke gedeelte niet. Deze hebben nu de raad verzocht om ook in hun gedeelte van de Nieuwspoortslaan het nieuwe parkeerregime in te voeren.
Pin It
Bekeken: 2909x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/