Politie Alkmaar roept jongeren op zich aan te melden voor een landelijke jongerenraad. Doel is om een raad te vormen van vijftien jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud, die kritisch zijn en een mening hebben over hoe de politie haar werk doet. De selectiedag op dinsdag 26 februari in Den Haag.

De jongerenraad zal ongeveer zes keer per jaar samenkomen, elke keer op een andere politielocatie. Door een debat, brainstorm of andere vorm wordt meegedacht met een politievraagstuk. De politie zorgt telkens voor een briefje om vrij te vragen van school. Ook is er een WhatsApp-groep voor de raad. Hier wordt af en toe om ideeën en meningen gevraagd over bijvoorbeeld campagnes.

Aanmelden kan voor 31 januari via vraaghetdepolitie.nl/jongerenraad. Van alle inzendingen nodigt de politie ongeveer 40 jongeren uit voor de selectiedag in Den Haag. Op de website is meer informatie te vinden en er is een YouTube promovideo.
Pin It
Bekeken: 2306x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/