Alkmaar Centraal


Zondag 27 januari organiseren Organisatiebureau Njoy & Party en de afdeling evenementen van AZ de zesde editie van de Trouwbeurs Alkmaar. De beurs wordt gehouden in de Georg Kessler Lounge in het stadion. Ruim 40 trouwexperts verzamelen zich op de Trouwbeurs, een perfecte plek voor verliefde stellen met trouwplannen.

Wat zes jaar geleden begon als creatief concept is nu een uniek begrip in  Alkmaar en omstreken. De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd en komen voornamelijk uit het zakelijk netwerk van initiatiefneemster en  professioneel weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa. Al tien jaar runt zij met succes haar organisatiebureau. Trouwbeurs Alkmaar is niet alleen voor bezoekers een mooi evenement. Voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen
uit te wisselen.

“Wij bieden de bezoekers inspiratie en gemak met zoveel regionale trouwleveranciers onder één dak. Bezoekers kunnen letterlijk hun ‘Things to do’ lijst afvinken tijdens een bezoek aan de Trouwbeurs Alkmaar. Ook dit jaar trakteren we de bezoekers met een mooi inspiratieplein en een gevarieerd  aanbod van leveranciers en professionals uit de trouwbranche. Daarnaast krijgen startende ondernemers een kans om hun diensten/producten te tonen tussen de doorgewinterde trouwexperts. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar tonen wij een mix van tradities en trends. Van romantische bloemenprieeltjes, Virtual Reality beleving tot aan een stoere burgerbar. Van swingende cocktailshaker, roofvogels, make-over tot een spirituele reading. Zelfs aan de opvang voor kids én huisdieren is gedacht. Nieuw is de pop-up modepresentatie met bruidsjaponnen en herenmode op het inspiratieplein. Uiteraard kan de bezoeker een hapje en een drankje nuttigen onder het genot van livemuziek'', vertelt organisator Thessa Dudink-Latupeirissa.

De beurs is van 10:00 tot 16:00 uur te bezoeken. Tickets kosten op de website 5 euro en aan de deur 7,50, kinderen tot en met 17 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie staat op trouwbeursalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl