Alkmaar Centraal


Het Alkmaars Eigenste Festival, het idee van John Hollenberg om lokale muzikanten met eigen muziek een podium te geven, is sinds 2012 uitgegroeid tot een prachtig jaarlijks terugkerend festival. Zaterdag 26 januari is er weer een nieuwe editie te beleven. Het wordt overigens ook de laatste in Koel 310.

Voor de achtste editie zijn twintig acts geprogrammeerd vanuit Alkmaar nabije omgeving, van een tweemansformatie tot een enorm popkoor. Er zal een grote variatie aan muziekstijlen te horen zijn, bijvoorbeeld hiphop, “pittig hard”, easy listening en zelfs klassiek. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht in de vorm van een Indisch pop-up restaurant van Ropaja Catering. Wel zijn dit jaar de kinderactiviteiten uit het programma gelaten.

Het Alkmaars Eigenste Festival duurt van 17:00 uur tot 03:00 uur. Toegang kost vooraf 8 euro en 10 euro aan de deur. Kaartjes zijn vooraf verkrijgbaar bij Koel310, Popeye, het Alkmaars Koffiehuis en online. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen. Meer info op alkmaarseigenstefestival.nl en op Facebook. (foto: Facebook / Alkmaars Eigenste Festival)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl