Alkmaar Centraal


In Huis van de Wijk De Alkenhorst in de Alkmaarse wijk De Hoef worden elke twee maanden verhalen verteld aan de hand van foto's die gemaakt zijn tijdens een reis. Zondag 3 februari zijn bezoekers welkom voor een presentatie. Willem de Graaf laat een film zien over zijn rondreis door Zuid-Afrika.

Zijn vrouw Elly de Graaf schrijft hierover: “In 1999 hebben mijn man en ik een mooie rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. Tijdens deze uitgebreide reis van Johannesburg naar Kaapstad nam een ervaren reisleider ons mee naar de meest bijzondere plekjes en belangrijkste hoogtepunten. Onderweg bezochten we de hoofdstad Pretoria en reden we via de bekende Panorama Route naar het Kruger National Park. Eén van de vele hoogtepunten was de gamedrive die we maakten in een open vierwieldrive in het privé reservaat van een sfeervolle lodge in Ohrigstad."

De presentatie duurt van 14:00 tot 16:30 uur en de toegang bedraagt 2,50 euro per persoon, inclusief koffie of thee. Let op: er kunnen maximaal 50 mensen de presentatie bezoeken en vol is vol. Meer informatie is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl