Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met ToyChamp voor een winkelunit met een oppervlakte van 1.500 vierkante meter in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. ToyChamp is een retailformule met negen grote speelgoedwinkels in Nederland en zeven in België. Met deze overeenkomst zet AM een volgende stap om Ringers Winkelcentrum een gevarieerd winkelaanbod te geven, wat past bij de ambitie om op deze locatie een belangrijk ontmoetings- en verblijfscentrum te realiseren voor de regio Noord-Holland. De winkel zal dit jaar nog de deuren openen.

Ringers Winkelcentrum: grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Op dit moment wordt het winkelcentrum (voorheen Noorder Arcade) uitgebreid met het naastgelegen winkelcentrum Ringerspassage. Met het ontstaan van het nieuwe winkelcentrum ‘Ringers Winkelcentrum’ wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid. De ambitie is om van Ringers Winkelcentrum een kerngebied te maken in de regio Noord-Holland met als belangrijke waarden ‘ontmoeten’ en ‘verblijven’. Dit komt tot uitdrukking in het bieden van een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen aan een breed publiek.

ToyChamp is een winkelformule waar een zeer ruim assortiment kindgerelateerde artikelen (speelgoed, multimedia, schoolbenodigdheden, gadgets, buitenspeelgoed en seizoenartikelen) wordt aangeboden. De winkels van ToyChamp onderscheiden zich van de traditionele speelgoedwinkel door het ruimere assortiment en de beleving die in de winkels wordt doorgevoerd, onder andere ‘try’ en ‘buy’ van nieuwe speelgoedartikelen en gadgets, ‘meet & greets’ met populaire speelgoedfiguren en diverse evenementen.
Pin It
Bekeken: 7829x
https://ee.itk.ac.id/data/