Alkmaar Centraal


Zaterdag 9 februari organiseert Sizzling Salsa Dansschool bij Gràpelli in Alkmaar weer een Bachata Workshopdag. Er zijn drie verschillende workshops: voor beginners 1-2, semi-gevorderd 1 en Bachata Fusion semi-gevorderd 2.

De eerste Bachata workshop wordt van 11:00 tot 12:30 uur gehouden en is voor beginners die al wel de basis enigszins onder de knie hebben. Van daaruit worden draaivaardigheden in carrousels geoefend en worden nieuwe moves bijgebracht zoals de 'cross body van de bachata' en embrace turns.

De tweede workshop vindt plaats tussen 13:00 en 14:30 en is voor semi-gevorderden. Hierin worden de eerste dansbare combinaties bijgebracht die je meteen op feestjes kan laten zien. Enige salsa ervaring is een pré maar niet per se nodig.

De derde workshop wordt tussen 14:45 en 16:15 gehouden en behelst Bachata Fusion voor semi-gevorderden. Deze dansstijl is een combinatie van Bachata Moderna (Dominicaanse bachata gecombineerd met danstechnieken uit de LA Stijl Salsa on1) en dansbare moves uit de Bachata Sensual & Bachatango. Dit uiteraard in combinatie met de muzikaliteit die erbij hoort.

De  Bachata Workshopdag kost 20 euro per les, contant te betalen op de dag zelf. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal plekken is beperkt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl