Zaterdag 9 februari wordt in de witte kerk De Terp in Oudorp een concert met natuurbeelden georganiseerd. Het wordt een reis door winterse landschappen met beelden die gemaakt zijn door Marike Dijkstra en Martine Nijenhuis.

Keltische muziek versmelt met het vioolspel van Martine en muziek en beeld worden afgewisseld met korte visualisaties. Na de pauze stromen zeebeelden en passie samen in (pop)muziek met vrije improvisaties van viool en saxofoon.  Simone van Boxtel zingt een Peace Song, speciaal voor het water. De kwaliteit en smaak van water kunnen positief worden beïnvloed door muziek en na afloop is er gelegenheid om dat te proeven.

Iedereen is welkom. Het concert begint om 20:00 uur, maar vanaf 19:30 uur is de inloop al. De entree bedraagt 17,50 euro en reserveren kan via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kerk is te vinden aan Kerklaan 4 in Oudorp.
Pin It
Bekeken: 2227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/