Zaterdag was het een drukte van belang op de boerderij van Boer ted. Niet verwonderlijk, want januari is traditioneel de maand waarin het NK snertkoken plaatsvindt op de boerderij langs de Zuidervaart in Zuidschermer. Net als voorgaande jaren wisten ook dit jaar veel mensen het Kampioenschap te vinden.

Boer Ted heeft een speciale band met knolselderij en wie te lang in zijn buurt verblijft kan bijna niet anders dat ook warme gevoelens krijgen voor dit, volgens boer Ted, veelzijdige gewas. Dat er van alles mogelijk is wordt bewezen op de aanwezige streekmarkt en door de zich in het zweet werkende koks die hun best doen om als eerste te eindigen bij het NK Snertkoken.

Dit jaar viel de creatie van Jan van Willigen het meest in de smaak bij de jury, kreeg de culinaire creatie van Jose Roelofsen op een mooie tweede plek en was er een innovatieve derde plaats voor Michel Rekers.
Pin It
Bekeken: 3499x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/