Alkmaar Centraal


Iedereen die meer wil leren over de flora en fauna in de regio kan meedoen met de cursus veldbiologie. De cursus start in april en wordt georganiseerd door KNNV afdeling Alkmaar-Den Helder, de vereniging voor veldbiologie.

Deskundige docenten verzorgen zes lessen over landschap en naamgeving, strand, planten, vogels, vleermuizen en kleine zoogdieren. Aan vijf van deze lessen zijn interessante excursies gekoppeld en gaan de cursisten 'het veld in'.

De lessen worden gegeven op de woensdagavonden 3, 10, 17 en 24 april, en op 8 en 15 mei van 20.00 tot 22.00 uur. De excursies vinden plaats op de zondagen 5, 12 en 19 mei en hebben afhankelijk van de cursusinhoud ieder een andere aanvangstijd. Op 8 mei start de excursie na de les.

De leslocatie is in Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10 in Alkmaar.  Deelnamekosten zijn 60 euro. Leden van de KNNV en IVN Noord-Kennemerland betalen 50 euro.

Aanmelden voor de cursus kan via een e-mail met naam, adres, telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over de KNNV en de cursus veldbiologie is te vinden op de website. (Foto: Herman Pols/Muskuskaasjeskruid)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl