Vanaf dinsdag 5 februari is het gedaan met analoog televisie kijken in  Alkmaar. Ziggo stopt dan ook daar met de voorziening en stapt definitief over op digitale televisie.

Veel mensen zijn al overgestapt op digitale tv, maar nog niet iedereen. Klanten hebben een brief ontvangen van Ziggo met de mededeling dat analoge televisie uit het pakket verdwijnt. Wie niet zeker weet of hij of zij al digitaal kijkt, kan dat makkelijk zelf controleren via de televisie: dan is op kanaal 14 Ziggo Sport te zien. Op ziggo.nl staat een eenvoudig stappenplan voor de overstap. Natuurlijk kunnen klanten ook terecht bij de klantenservice voor hulp.

De overstap van analoog naar digitaal heeft geen gevolgen voor de abonnementskosten van klanten. Daarnaast kan er ook nog gewoon naar de analoge radio worden geluisterd via de kabel.
Pin It
Bekeken: 5143x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/