Dinsdag 5 februari wordt in Wijkcentrum Overdie in Alkmaar een lezing over bijna-dood-ervaringen gehouden. Tijdens de lezing geven Bob Coppes, onderzoeker naar mensen met een bijna-dood-ervaring, Catja de Rijk-Kudelstaart, die een hartstilstand kreeg en nu coach is en Mirjam Leféber, therapeut, informatie over begeleiding in de vorm van nazorg. De lezing kan ook interessant zijn voor mensen die aan medische zorg verbonden zijn, zoals artsen.

Er zijn in Nederland meer dan 600.000 mensen met een bijna-dood-ervaring, bijvoorbeeld door een medisch trauma, ongeluk, psychische crisis, meditatie of spontaan. Iedereen kan deze ervaring krijgen. Het is een levensverandering en niet altijd op een positieve manier. Verwarring, bovennatuurlijke ervaring, onbegrip, emotie, heimwee, persoonsverandering en trauma leiden vaak tot een eenzaamheid die soms tientallen jaren kan duren.

De lezing duurt van 20:00 tot 22:30 uur en de entree bedraagt 15 euro.
Pin It
Bekeken: 2284x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/