Dinsdagavond 5 maart organiseert Alkmaar Sport een Sportkenniscafé in De Meent Bauerfeind. Het thema is 'Binden en behouden van jeugd' en toegang is gratis. Centraal staat de vraag: "Waarom stoppen zoveel jongeren als ze op de middelbare school zitten?"

In het Sportkenniscafé wordt ingegaan op motivaties van jongeren om te stoppen met sporten als ze op de middelbare school zitten, en hoe er voor te zorgen dat ze juist een binding krijgen en behouden met hun sportvereniging. Daarnaast is er nog een presentatie gericht op vier inzichten voor bestuurders, bijvoorbeeld wat betreft het omgaan met een medebestuurder die zijn of haar afspraken niet nakomt.

Inloop is vanaf 19:00 uur. Aanmelden voor het gratis Sportkenniscafé kan bij Sanne Wunderink, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2348x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/