Een 79-jarige vrouw uit Graft is zaterdagmiddag rond 13:00 uur in haar woning  aan de Mieuwijdt in Graft bestolen door drie insluipers. Terwijl de bejaarde vrouw rustig een broodje zat te eten, gingen drie vrouwen er vandoor met haar sieradenkistje. Ze hoorde opeens gerommel in de slaapkamer en toen ze ging kijken, zetten drie vrouwelijke insluipers het op een lopen, zo meldt de politie.

De oudere vrouw ging het drietal nog achterna, maar ze kon de daders niet bijbenen. Het slachtoffer omschrijft een van de drie dievegges als een 'dikkertje'. De politie zoekt een man die zijn hond aan het uitlaten was en het drietal zag wegrennen. Ook deze man is nog achter de drie daders aan gerend. De politie komt graag in contact met de man, die mogelijk een beter signalement heeft van de drie insluipers.
Pin It
Bekeken: 2366x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/