Alkmaar Centraal


De Meent Bauerfeind in Alkmaar pakt in de voorjaarsvakantie uit met een aantal speciale activiteiten. Zo is er een live DJ aanwezig op de 400 meterbaan, komt er op zondag een onesie disco in de ijshal en kunnen  kinderen deelnemen aan ICE Games.

Zondag 24 februari wordt er van 13:00 uur tot 17:00 uur een heuse onesie disco middag georganiseerd in de ijshal. Daarnaast is er zaterdag 23 februari een live DJ aanwezig die de leukste plaatjes draait. Naast de populairste hits, zullen ook verzoeknummers van schaatsers uit de speakers knallen. Van maandag tot vrijdag staan er van 12:00 tot 15:00 uur ICE Games op het programma. Onder begeleiding van enthousiaste begeleiding kunnen kinderen zich vermaken met curling, ICE fietsen, ijshockey en sjoel de puck.

Een regulier toegangskaartje voor De Meent Bauerfeind is voldoende om deel te nemen aan de activiteiten. Het is tijdens de voorjaarsvakantie mogelijk om een combikaart te kopen. Met de combikaart is er toegang tot de ijsbaan van De Meent Bauerfeind en tot het zwembad van de Hoornse Vaart. De combikaart kost 6,50 euro voor kinderen en 9 euro voor volwassenen. (foto: Alkmaar Sport)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl