Alkmaar Centraal


Na meerdere succesvolle edities in onder andere Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch komt De Microclub op zaterdag 2 maart voor het eerst naar de Alkmaar voor een volle avond dansen voor 23-plussers. Niet van pas laat tot diep in de nacht, maar op schappelijke tijden. Van 20:00 tot 00:30 uur kan er in Podium Victorie gefeest worden op de beste funky- en opzwepende housemuziek.

'Microclubben' wint steeds meer aan populariteit in het land. Alkmaar is al bekend met bijtijds gaan dansen, maar nog niet in echte clubvorm. De Microclub is opgericht om iedereen van 23+ een plek te bieden waar in het weekend al op tijd geclubt kan worden en reist daarvoor door het hele land heen.

Oprichter Melvin Bruhn legt uit: "Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20:00 uur prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt."

De Microclub op 2 maart is dus geopend van 20:00 tot 00:30 uur en heeft een minimum leeftijd van 23 jaar. Je moet vóór 22:00 uur binnen zijn. De line-up volgt nog. Kaarten kosten 12 euro via podiumvictorie.nl. Meer info op demicroclub.nl, op facebook.com/demicroclub en op de Facebook evenementenpagina. (foto: ellenvanlent.nl)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl