Deze maand zijn er weer allerlei Dag & Dauw activiteiten in Alkmaar. Deze culturele activiteiten zijn bedoeld voor 60-plussers en sociale ontmoeting staat centraal.

Dinsdag 12 februari geeft natuurdocent Ynske Hoekstra een lezing over de bedreigde wereld van een de bij. Ze laat een korte film zien en vertelt over de belangrijke rol van bijen in de natuur en allerlei bijenproducten. Ook is er een proeverij. De bijenochtend wordt gehouden in bibliotheek Alkmaar Centrum en duurt van 10 tot half 12.

Maandag 18 februari geeft Bert Muijs een lezing over Alkmaarse hofjes. Hij vertelt welke er allemaal zijn, wie ze hebben gesticht en wat voor mensen er woonden en wonen. Ook gaat hij in op de karakteristieke eigenschappen, beheer en de rol dat het geloof hierin speelde. Deze lezing is in Zorgcentrum De Vleugels aan het Terborchhof 1 en duurt van 14:00 tot 15:30 uur.

Kaartjes voor deze activiteiten kosten 4,50 via de website dagendauwagenda.nl en op locatie 5 euro.
Pin It
Bekeken: 2433x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/