Zaterdag 23 februari organiseert de Vereniging 1800 Helpt KiKa een rondleiding door het AFAS stadion, waarvan de opbrengst volledig naar KiKa gaat, de stichting die zich inzet voor het bestrijden van kanker bij kinderen.

Om 10:45 uur wordt verzameld bij de hoofdingang van het AFAS stadion. Gidsen starten stipt om 11:00 uur met een rondleiding, die hooguit 75 minuten duurt. Er is plek voor twintig deelnemers. Na afloop is de restauratie geopend.

De rondleiding kost 7 euro per persoon, te betalen voor aanvang (pinnen kan). Aanmelden is verplicht en mogelijk tot 17 februari bij mevrouw L. Spaans, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27457245. Meer informatie is te vinden op vereniging1800helptkika.nl en op facebook.com/vereniging1800helptkika.
Pin It
Bekeken: 2592x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/