Dit voorjaar kunnen kinderen van 7 tot 12 jaar weer meedoen met een musicaldag van de Artiance-theaterschool. Aan het eind van deze spetterende dag laten de kinderen aan familie en vriendjes zien wat ze allemaal geleerd hebben. De musicaldag is zaterdag 16 in De Rietschoot en zondag 17 februari bij Artiance zelf.

Tijdens de musicaldag leren Bertine Verbeek en Marlies van Winkel de kinderen liedjes, dansjes en toneelspel uit de musical(film) Hairspray. Het verhaal gaat over een tv-show waarin alleen super populaire kinderen dansen, terwijl dansen toch voor iedereen zou moeten zijn. Ook wordt een attribuut in een geknutseld dat gebruikt kan worden tijdens de presentatie.

De musicaldag vindt op beide dagen plaats tussen 10:00 en 16:00 uur en is bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar (vanaf groep 4). De presentatie begint rond 15:30 uur. Meedoen kost 16 euro per kind, inclusief lunch. Aanmelden kan via stadskidsalkmaar.nl. Neem ook een kijkje op artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 2382x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/