Alkmaar Centraal


In het eerste weekend van maart brengt de Protestantse Gemeente te Sint Pancras de musical “Met de Groeten van Paulus” op de planken in De Regenboog. Ruim een jaar repeteerde een grote groep toneelspelers, zangers en orkestleden voor de musical, die het verhaal vertelt van de Bijbelse figuur Paulus, maar ook van reclamebureau M&ID.

De landelijke Protestantse Kerk heeft M&ID de opdracht gegeven om een reclamecampagne te ontwikkelen om Paulus weer op de kaart te zetten. De medewerkers van het reclamebureau verdiepen zich in de figuur Paulus en de betekenis van zijn woorden voor hier en nu. Wie zit er nú nog op Paulus te wachten, is de vraag. Regisseurs zijn Willem van Doorn en Riet Hart, dirigent is Bert Rootmensen.

Bijzondere momenten uit het leven van Paulus komen aan bod en thema’s die nog altijd actueel zijn zoals man-vrouwverhouding, vrijmoedigheid, rechtvaardigheid, vrijheid en liefde worden belicht. Men gaat verder op de weg die Paulus ook gegaan is: de weg van Jezus de Messias, de weg van geloof, hoop en liefde. Dat zijn woorden van Paulus en ook de laatste woorden van het slotlied.

De musical in De Regenboog wordt gespeeld op vrijdagavond 1 maart om 20:00 uur, zaterdag  2 maart om 14:30 en om 20:00 uur en zondag 3 maart om 14:30 uur. Telkens gaat de zaal een half uur van tevoren open. Kaarten kosten 10 euro en voor kinderen 7,50 euro. Meer info en tickets via pgsp.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem ook een kijkje op Facebook. Het verzoek is om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl