Alkmaar Centraal


Een geheel verzorgde avond met een leuke pubquiz met een team van familieleden, collega's of vrienden, én bijdragen aan een goed doel; dat zijn de ingrediënten van de pubquiz-avond die JCI de Waag op vrijdagavond 1 maart organiseert in Bourgondisch Café De Waag in Alkmaar. De opbrengst gaat naar het Alkmaarse project Gatenkaas. Er is nog ruimte voor een aantal teams.

De eerdere vier edities van de pubquiz waren een groot succes. Deze wilde JCI een locatie in het centrum en het enthousiasme en betrokkenheid van café de Waag maakte de locatiekeuze direct een stuk gemakkelijker. Deelnemers staat op 1 maart een bourgondisch 'shared dinner' en een gezellige spelavond te wachten.

Project Gatenkaas past goed bij de doelen van JCI de Waag, aldus JCI-lid Kevin Korthagen. “Naast persoonlijke ontwikkeling en een leuk zakelijk netwerk in Alkmaar, willen wij met de Junior Chamber International een positieve bijdrage leveren aan Alkmaar en omgeving. En die positieve bijdrage leveren wij via project Gatenkaas, waar het draait om de participatie van dementerende ouderen.”

Per september start vanuit Ontmoetingscentrum de Sociëteit, te Alkmaar, het activiteitenprogramma “Gatenkaas”. Een Alkmaars initiatief, gedragen door vrijwilligers, dat zicht richt op ontmoeting en activiteiten voor dementerende en mantelzorgers.

De pubquiz duurt van 18:15 tot 21:00 uur en kost 35 euro per persoon inclusief eten en drinken. Aanmelden kan individueel of in teams van hooguit vijf via jcidewaag.nl/pubquiz.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl