Alkmaar Centraal


Karavaan is al lang niet meer weg te denken uit het culturele repertoire van Alkmaar. Ook het Alkmaarse college draagt het unieke theaterfestival een warm hart toe en maakt de weg vrij om het festivalhart te verplaatsen naar het Victoriepark. De afgelopen twee jaar was het festivalhart te vinden in hartje centrum op het Doelenveld.

Het Victoriepark biedt niet alleen meer ruimte dan het Doeleveld, het groene park werkt ook inspirerend. Els Schipper van Karavaan is enthousiast: "Het is exact 200 jaar geleden dat het Noord-Hollands kanaal gegraven werd, waaruit ook het Victoriepark ontstond. Een goed moment, nu het thema van Karavaan Festival dit jaar 'Eigen Grond' is."

Bezoekers kunnen van 30 mei tot en met 10 juni in het Victoriapark genieten van gratis straattheater, livemuziek en korte voorstellingen. Jonge bezoekers kunnen terecht bij de Kinderkaravaan dat in het festivalhart plaatsvindt. In het park verschijnt ook het popup-restaurant Tineke Kookt dat garant staat voor een fijne festivalhap. Culinaire liefhebbers kunnen terecht bij de gastvrije buren in het IJkgebouw.

Meer informatie over het festival is te vinden op de website Karavaan.nl. (Foto: Karavaan)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl