Proud liet deze maand weten dat het Alkmaarse prostitutiebeleid hier en daar losser moet. Zo vindt de landelijke vereniging voor sekswerkers dat de minimumleeftijd van 21 terug naar 18 jaar moet. De hogere grens zou net meerderjarige werkers de illegaliteit drukken. Burgemeester Piet Bruinooge vindt dat echter onverantwoord. Hij stelt in het NHD dat deze zeer jonge vrouwen extra kwetsbaar zijn voor dwang, misbruik en mensenhandel. Daar dragen ze dan hun hele leven de littekens van mee.

Proud meent dat gemeente Alkmaar met het prostitutiebeleid de onderhandelingspositie van sekswerkers ondermijnt, en de organisatie vindt het 'ongepast' dat de gemeente de verantwoording voor het werken op een onvergunde seksplek bij prostituees zelf legt.

De sekswerkregels zijn volgens Bruinooge in 2016 juist aangescherpt om misstanden als dwang en uitbuiting te bestrijden. Onder andere werd de leeftijdsgrens verhoogd naar 21 jaar. Hier loopt overigens nog een hoger beroep tegen.
Pin It
Bekeken: 3200x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/