Alkmaar Centraal


Na het overdonderende ‘Watskeburt?! - de musical’ komen dezelfde makers met ‘Marvellous’, de naar eigen zeggen eerste superhelden saga musical happening ter wereld. Op 1 maart staan Tarikh Janssen, Keja Kwestro, Rogier in ’t Hout en anderen in Theater De Vest met deze supermusical voor 16+.

In de muzikale, grappige, spannende én ontroerende ode aan het superheldengenre wordt ingegaan op wat het nou superheldenleven nou inhoudt, zeker nu het erg moeilijk is om op te vallen. Er zijn er zoveel, kranten worden bijna niet meer gelezen. Alles wordt uit de kast getrokken door Tarikh Janssen, Keja Kwestro, Rogier in ’t Hout en anderen, natuurlijk met een flinke knipoog naar bekende superheldenfilms. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken op een slaapverwekkend kantoor. Gefrustreerd creëren ze een 'supervillain' die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…

Marvellous begint om 20:15 uur. Kaartjes kosten 29,50, inclusief garderobe en drankje en zijn te bestellen via theaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl