Stadstoezicht in Alkmaar heeft geen enkele minderjarige kunnen betrappen die met zijn dronken hoofd overlast veroorzaakte tijdens het uitgaan, zo meldt NHD. Gewapend met een bodycam kreeg Stadstoezicht vorig jaar februari de opdracht om dronken minderjarigen te filmen die op vrijdag- of zaterdagavond wangedrag vertoonden in de binnenstad. De proef wordt na een jaar stopgezet.

Doel was om wangedrag vast te leggen op beeld om jongeren hun ouders mee te kunnen confronteren. Zo konden ze bewust gemaakt worden maken van de gevaren van alcohol en andere verdovende middelen. In andere steden worden beelden vastgelegd, maar in gemeente Alkmaar dus niet.

Of dit komt omdat dragers van de bodycams niet op tijd ter plaatse zijn als er iets loos is, of dat er simpelweg weinig gevallen zijn van openbare dronkenschap is nog niet duidelijk. De politie meent dat er in Alkmaar wel degelijk beschonken minderjarigen zijn die tijdens het uitgaan overlast veroorzaken.
Pin It
Bekeken: 2963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/