Alkmaar Centraal


Mensen die boodschappen doen bij de ALDI aan de Vincent van Goghlaan in Alkmaar moeten tijdelijk ergens anders winkelen. De supermarkt is sinds afgelopen maandag dicht vanwege een verbouwing. Het filiaal wordt vrijdag 1 maart om 08:00 uur feestelijk heropent door filiaalmanager Johan Timmerman. Het assortiment is flink vernieuwd, waarbij de nadruk meer is gelegd op verse producten zoals vlees, vis, groenten, fruit en brood.

Timmerman is enthousiast over de nieuwe winkel: "De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom."

De eerste 400 klanten die minimaal 20 euro besteden in de verbouwde winkel krijgen een leuke prijs: een tas met onder andere kraskaarten waarmee tablets, magnetrons en tegoedbonnen te winnen zijn. Daarnaast staat er op de parkeerplaats een foodtruck, hier kunnen klanten gratis gerechtjes proeven. (foto: ALDI)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl