Danscentrum de Bruijn-Bonel in Alkmaar organiseert zaterdag 9 maart een Rock 'n Roll feest. De band Vandervens is van de partij om muziek te spelen waarop je niet stil kunt staan. De vier familieleden Leo, Fabio, Dennis en Franky hebben naast rock 'n roll in hun repertiore ook rhythm and blues en de kenner hoort zo nu en dan een vleugje Ska. Tijdens de rock 'n roll avond is er een workshop rock 'n rollen en er staat er is een kraam van de Alkmaarse winkel Christy's Rockfasion.

Het feest duurt van 20:30 uur tot middernacht. Kaarten van 7 euro zijn te bestellen via debruijnbonel.nl, aan de deur kosten ze 8 euro. Danscentrum de Bruijn-Bonel is te vinden aan De Jagerstraat 2 op Overstad. (foto: Google)

 
Pin It
Bekeken: 3368x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/