Alkmaar Centraal


Zaterdag 16 maart wordt in zwembad Hoornse Vaart een Ladies Night boordevol activiteiten georganiseerd. Zonder mannen erbij lekker relaxen met een hapje en een drankje, genieten van de muziek van de dj of deelnemen aan aquafitness lessen. Ook is er voor het eerst in het Alkmaarse zwembad meerminzwemmen voor volwassenen.

Dames worden ontvangen met een welkomstdrankje en klanken van de dj. โ€œLekker kletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje of samen losgaan op de beats van onze live DJ, alles kan tijdens deze ladies night,โ€ aldus Daphne Kieft, instructeur bij de Hoornse Vaart en een van de organisatoren. โ€œHeb je zin in een lekkere workout, dan kan je meedoen aan een van de vijf aquafitnesslessen: aquajoggen, floatfit, aquafit, aquarobics en tabaqua. En als je wilt, doe je ze natuurlijk gewoon allemaal!โ€ vertelt Daphne enthousiast.

Naast het golfslagbad en het 25-meterbad zijn de whirlpools, stoomcabines, zonnebanken enย  de onlangs geopende Body Mind & Breath area beschikbaar. Maar er is nog meer.ย Daphne: โ€œOp onze social media werden wij regelmatig gevraagd om zeemeerminlessen voor volwassenen. De dames van de ladies night krijgen de primeur. We gaan het doen!โ€. Het bad heeft meerminstaarten voor wie een lesje wil volgen.

De ladies night duurt van 18:30 tot 22:30 uur. Tickets ร  9,95 euro zijn te koop bij de kassa en via hoornsevaart.nl/ladiesnight. De eerste 50 online tickets zijn goed voor een goodybag.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl