Zondag 3 maart komt de populaire YouTuber Bibi voor een meet & greet naar ijsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar. Van 14:00 tot 15:00 uur kunnen kinderen met de 10-jarige vlogger op de foto en een handtekening van haar bemachtigen. De meet & greet is onderdeel van een speciaal ingelaste editie van de ICE Games, die op 3 maart plaatsvindt tussen 13:00 en 16:30 uur.

De ontmoeting met Bibi is een initiatief van IJSTIJD!, een jeugdschaatsprogramma van de schaatsbond. Op YouTube heeft de piepjonge vlogger al ruim 440.000 abonnees en haar ruim 150 video’s zijn bij elkaar meer dan 85 miljoen keer bekeken.

De ICE Games zijn vorig seizoen bezocht door 6.000 kinderen en deze winter schiet dat aantal naar verwachting op naar 9.000. De games bieden kinderen en hun ouders een gevarieerd activiteitenprogramma op het ijs, met onder andere ijshockey, ice biken, curling en een schaatsbiathlon, waarbij liggend wordt geschoten. Je betaalt normaal gesproken alleen de entreerprijs om mee te doen, maar kinderen onder de 12 jaar mogen op 3 maart helemaal gratis naar binnen.
Pin It
Bekeken: 4066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/