Alkmaar Centraal


In De TelefoonCentrale in Alkmaar is een expositie geopend met schilderijen en tekeningen van Inge Koetzier van Hooff. Het werk van de Alkmaarse kunstenares is tot en met 31 mei te bewonderen in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Koelmalaan 350.

Inge studeerde aan de Kunstacademie in Utrecht en Culturele Antropologie aan de UvA. Ze maakt (digitale) tekeningen en schilderijen, zowel voor zichzelf als in opdracht. Ze onderscheidt zich door tekeningen en tekenachtige schilderingen te maken op materialen als gerecycled zeil of hout.  Onderwerpen zijn vaak mensen, als figuur of in portret, stillevens en planten.

Na 10 jaar in Spanje te hebben gewoond, woont Inge nu in Alkmaar en werkt in haar atelier in Schoorl. Hier geeft ze ook (model)tekenworkshops. Haar werk is te vinden in musea, privécollecties en op exposities in binnen- en buitenland.

De expositie op De TelefoonCentrale is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur en te vinden op de begane grond, de eerste verdieping en bij de Miss Bell zaal.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl