Na de middelbare school kiezen voor een vervolgopleiding is niet altijd gemakkelijk. Ninco van Sligtenhorst helpt aankomende studenten, en ouders, tijdens een interessante workshop om na te denken over wat ècht belangrijk is.

Ninco inspireert en moedigt aan om te gaan doen waar jongeren werkelijk blij van worden. Zo wordt een studiekeuze gemaakt waar hij of zij volledig achter staat.

Tijdens de workshop komt de communicatie tussen ouders/verzorgers en hun kind aan bod. Er wordt ingegaan op verschillende intrinsieke motivaties en er wordt bepaald wat nodig is om een juiste beroeps studiekeuze te maken, vanuit passie. De actieve workshop is voor alle leerlingen (en hun ouders/verzorgers) die nog niet weten welke vervolgopleiding na het voortgezet onderwijs willen gaan doen. Voor 1 mei moet de definitieve keuze zijn gemaakt.

De workshop wordt gegeven op woendag 20 maart in Bibliotheek De Mare, Laan van Straatsburg 2, Alkmaar. Het programma start om 19:30 en duurt tot 21:30 uur. Toegang kost 10 euro, eventueel met ouder/verzorger. Reserveren kan via de activiteitenagenda op de website van Bibliotheek Kennemerwaard. (Foto: Ninco van Sligtenhorst)
Pin It
Bekeken: 2431x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/