Alkmaar Centraal


In de nacht van donderdag 28 februari op vrijdag 1 maart vinden tussen 20:00 en 06:00 uur werkzaamheden plaats aan de bomen langs de Martin Luther Kingweg in Alkmaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd ter hoogte van de stoplichten bij de kruising met de Huiswaarderweg. De weg blijft in gebruik, maar er wordt wel één van de twee rijstroken afgesloten.

Uit inspectie is gebleken dat de grote populieren in een deel van de groenstrook langs de weg niet meer voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. De bomen vertonen ernstige gebreken waardoor de kans bestaat dat bij harde wind takken kunnen afbreken of bomen kunnen omvallen. Daarmee vormen de bomen een risico voor het verkeer. Om de veiligheid te kunnen garanderen is dan ook besloten een aantal bomen te kappen.

De werkzaamheden aan de populieren worden 's nachts uitgevoerd ten behoeve van de veiligheid van weggebruikers en doorstroming van het verkeer. Direct omwonenden zijn door middel van een brief geïnformeerd in verband met eventuele geluidsoverlast.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl