Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Donderdagmiddag is bij de kruising Rekerdijk/Drechterwaard in Alkmaar een vierwielige brommer (Canta) omgevallen. Dat verhaal heeft een kletsnat staartje gekregen want iets later schoot de bestuurder met de Canta de sloot in bij de Zeswielen.

Voordat de bestuurder zijn weg vervolgde vanaf de Drechterwaard, had een politieagent al opgemerkt dat er iets niet klopte aan het wagentje. Hij vertelde de eigenaar dat er mogelijk iets bij een wiel was afgebroken. De man wilde toch graag verder. Toen hij over de Zeswielen reed ging iets écht kapot en de Canta reed pardoes de sloot naast de weg in. Het incident is te horen en deels te zien dankzij een particuliere beveiligingscamera bij een pand langs de Zeswielen.

De pechvogel is met onbekend letsel door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De voorruit van de Canta was flink beschadigd, mogelijk is de man er met zijn hoofd tegenaan geklapt toen het wagentje het water raakte. De politie doet verder onderzoek, een berger zal het voertuig uit het water halen en afvoeren.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl