Alkmaar Centraal


Zaterdag 9 maart organiseert de Alkmaarse improvisatievereniging Papaver voor de 22e keer het Nannie Sterk Toernooi. Tijdens deze avond in Artiance nemen de beste theatersport-groepen uit de regio het tegen elkaar op om het publiek en de jury te imponeren met leuke, grappige en ontroerende sketches die ter plekke in elkaar geflanst worden aan de hand van suggesties uit het publiek.

In 2018 wonnen de De Legendariërs uit Utrecht. Dit jaar strijden zij samen met Tartrek uit Haarlem, Placebo uit Amsterdam en het thuisteam van Papaver om de lach van het publiek, en natuurlijk de wisseltrofee.

Het toernooi is een jaarlijks eerbetoon aan de overleden Nannie Sterk, mede-oprichtster en trainster van Papaver. Jaarlijks start het toernooi rond januari als een interne competitie, waarin de spelers van Papaver in teamverband tegen elkaar strijden. Het winnende team verdedigt de eer van Papaver tijdens het regionale toernooi.

Het Nannie Sterk toernooi duurt van 20:00 tot 23:00 uur. Entree kost 10 euro per persoon en reserveren kan via papaver.info/nst2019. (foto: Rinske Rill)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl