Alkmaar Centraal


Zondagmiddag 17 maart verzorgt zangpedagoog Christiaan Boele een zangworkshop in de Rudolf Steinerschool in Alkmaar. De workshop is voor iedereen die op een verantwoorde manier wil zingen en wil werken aan muzikaliteit en innerlijke bewegelijkheid van de stem.

Christiaan Boele is geïnspireerd door de visies en ontdekkingen van de Zweedse sopraan Valborg Werbeck, die, “de school voor stemonthulling” ontwikkeld heeft. Deze zangscholing gaat uit van het principe dat ieder mens zijn eigen stem kan ontdekken en onthullen en biedt daarvoor een individuele benadering aan. Specifieke zangervaring is niet nodig. De middag wordt afgesloten met het zingen van een aantal eenvoudige meerstemmige composities.

De workshop duurt van 13:00 tot 16:30 uur en vindt plaats in de euritmiezaal. De Rudolf Steinerschool is vanaf 12:15 uur open en er is dan gelegenheid om koffie/thee te drinken. Deelname kost 25 euro en voor studenten 15 euro, ter plaatse te betalen. Aanmelden bij Maria Tomassen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: aangeleverd)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl