Alkmaar Centraal


Ook in maart zijn er weer allerlei Dag & Dauw activiteiten op diverse locaties in Alkmaar, georganiseerd voor en door 60-plussers. Maandag 11 maart is er een workshop sieraden maken van Nespresso cups in De Vleugels en dinsdag 13 maart wordt een workshop LindyHop gehouden bij Artiance in Alkmaar.

Ineke, Marjo en Hans hebben hun hobby gemaakt van het maken van mooie sieraden met gebruikte Nespresso koffiecups. Zij zorgen voor schone lege kuipjes en alle overige materialen waarmee je je eigen sieraden kan maken. Natuurlijk mag je die na afloop mee naar huis nemen. De workshop duurt van 14:00 tot 15:30 uur.

LindyHop is een Afro-Amerikaanse jazzdans, geïnspireerd op de Charleston en Tapdance. Er wordt vrijwel altijd gedanst met een partner en op swing-muziek uit de jaren '20 en '30. Ervaring is niet belangrijk, het gaat juist om gevoel bij deze swingende improvisatiedans. De workshop duurt van 10:00 tot 11:30 uur.

Dag & Dauw activiteiten kosten 4,50 euro inclusief koffie of thee bij online ticketverkoop of 5 euro contant ter plekke. Wel moet er even aangemeld worden. Dat kan onder andere via dagendauwagenda.nl/#agenda.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl